Virker krokodilleolie mod uren hud

Virker krokodilleolie mod uren hud

4 ud af 10 danskere lider af uren hud. Hos rigtig mange skyldes uren hud kosten eller forkert brug af make-up. Der kan være mange årsager til uren hud.

Uren hud er den mest almindelige hudlidelse. Primært rammes teenagere af uren hud på grund af de hormonelle forandringer. I svær grad kan uren hud vise sig med inflammatoriske bylder og store cyster. Behandlingen af uren hud afhænger fuldstændig af sværhedsgraden.

Krokodilleolie mod uren hud har vist sig at være særdeles effektiv. Krokodilleolien er kendt og anerkendt for sin unikke effekt på især uren hud.
Jeg vil i dette indlæg give dig gode råd mod uren hud, og hvordan du kan bruge krokodilleolien til at bekæmpe uren hud.

 

Hvad er årsagen til uren hud?

Uren hud skyldes primært en hormonel tilstand drevet af mandlige eller ‘androgen’ hormoner, der typisk bliver aktiveret i løbet af teenageårene. Følsomhed overfor disse hormoner, kombineret med bakterier på huden og fedtsyrer i olie kirtlerne forårsager uren hud.

Uren hud opstår ofte i ansigtet, på brystet, skuldrene og ryggen. Fælles er de olie kirtler.

Uren hud kan omfatte hudorme, små buler, bumser, knuder og cyster.
Selvom uren hud hovedsageligt er en normal fysiologisk begivenhed, kan visse betingelser forværre tilstanden f.eks:

  • Svingende hormonniveau omkring tidspunktet for menstruation hos kvinder
  • Forsøg på at klemme bumserne
  • Beklædningsgenstande herunder f.eks. hatte
  • Hvordan skal uren hud behandles?krokodilleolie mod uren hud

Der findes lægemidler til behandling af uren hud f.eks. benzolperoxid, retinoider og antibiotika. Hvis du ønsker at behandle uren hud med lægemidler, skal du opsøge din læge for at få yderligere råd.

Ønsker du ikke at benytte dig af lægemidler til at behandle uren hud? Krokodilleolie bekæmper uren hud effektivt og gør din hud smuk.
Krokodilleolien indeholder omega 3, 6 og 9, som har en plejende og helende effekt på din hud. Derudover mener eksperter, at krokodilleolien indeholder et naturligt antibiotisk stof.

Forebyggelse er altid bedre end behandling. Det gælder også, når det kommer til uren hud. Har du tendens til uren hud, så vil jeg anbefale at du forebygger i stedet for at behandle med f.eks. lægemidler.

 

Sådan forebygger du uren hud

For at forebygge uren hud og dermed reducere skaderne på din hud, bør du følge disse gode råd.

  1. Vælg en mild sæbe specielt udviklet mod uren hud. Denne type sæbe indeholder ofte salicylsyre eller benzoylperoxid, som bidrager til at forebygge uren hud.
  2. Rens dit ansigt blidt hver dag. Er du for hård ved din hud, kan du risikerer at forværre tilstanden yderligere – og i værste tilfælde risikere at der opstår ardannelse.
  3. Hvis du skal bruge en fugtighedscreme, skal du bruge en lys noncomedogenic fugtighedscreme, der ikke forværre uren hud.
  4. Hvis du er kvinde, bør du bruge en oliefri foundation. Tung makeup og andre kosmetiske produkter kan blokere porerne og forårsage forværring af uren hud.
  5. Nu har du fået gode råd til både behandling og forebyggelse af uren hud. Krokodilleolien har mange gode egenskaber, som er sundt for din hud.
  6. Du bør altid forsøge på at bekæmpe uren hud naturligt med god hudpleje og forebyggelse.