Krokodilleolie til mennesker

Krokodilleolie til mennesker

Krokodilleolie til mennesker er blevet et populært hudplejeprodukt. I lande som Australien har krokodilleolie været brugt som hudpleje til mennesker i mange år, og nu er krokodilleolien for alvor blevet populært i Danmark også.

Hudpleje med krokodilleolien til mennesker stammer fra fedtet hos en krokodille. Krokodilleolien er et animalsk biprodukt, som stammer fra en produktion.
I mange lande opdrættes krokodillerne på farme ligesom kvæg i Danmark. Skindet sælges til modeindustrien og kødet sælges til fødevareindustrien. Der er ingen krokodiller som bliver opdrættet med det formål at købe krokodilleolie.

I mange år har krokodilleolie til mennesker været anvendt til behandling af en lang række hudlidelser såsom , bumser, acne, eksem og psoriasis. Krokodilleolien er så effektiv at den har fået kælenavnet “mirakelkur”. Forskning har vist, at krokodilleolien er rig på omega 3, 6 og 9 samt et væld af andre essentielle fedtsyrer, som er vigtige for hudens genopbyggelse.

Flere forsøg har også vist, at de antibiotiske egenskaber, der findes i krokodillernes fedt kan dræbe stammer af virulente bakterier herunder multiresistente stafylokok bakterier og MRSA, som  begge kan forårsage alvorlige hudinfektioner hos mennesker.

Krokodilleolie til mennesker effektiv behandling mod acne

Først og fremmest er det vigtigt at forstår hvorfor uren hud opstår. Når du kommer i puberteten vil kroppens naturlige produktion af de mandlige kønshormoner øges – både hos drenge og piger. Det går talgkirtlerne i huden til at producere mere hudfedt. Samtidigt bliver disse talgkirtler forsnævret så hudfedtet har svært ved at komme ud.

Hudbakterien der nedbryder hudfedt hedder “Propionebacterium” danner affaldstoffer, der irriterer huden og danner betændelse. Derfor dannes bumser, acne og uren hud.

Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudplejeprodukter med krokodilleolie til mennesker. De har skrevet et rigtig godt blogindlæg om uren hud, hvor du får 7 rigtig gode råd om uren hud. Der findes nemlig rigtig mange gode råd til hvordan du bekæmper uren hud.

Lige så mange gode råd der findes om uren hud – lige så mange myter findes der. Det er en myte at solbadning behandler uren hud. Det er også en myte at chokolade giver mere uren hud.

Det er derimod ingen myte at krokodilleolie er effektiv hudpleje mod uren hud. Det skyldes krokodilleolien unikke egenskaber og rige indhold på de vigtige omega fedtsyrer, som er med til at genopbygge ødelagt og skadet hud.

Du bør ligeledes undgå at bruge kroppens hormoner i ubalance. Derfor er det vigtigt at opretholde en sund livsstil. En sund livsstil består af både motion og sund varieret kost.

Hudpleje til eksem og tør hud

Lider du af eksem, psoriasis eller tør hud? Rigtig mange danskere lider af eksem. Atopisk eksem er faktisk den hyppigste kroniske sygdom hos børn i Danmark. Mange lider af eksem langt op i voksenlivet, og der er ikke en decideret behandling til eksem.

Eksem er en hudtilstand som er en slags betændelsestilstand, som ikke skyldes en bakterie. Eksem kan holdes nede, hvis du sørger for at pleje din hud. Det er en kløende hudlidelse, som kan optræde overalt på kroppen.

Der findes mange typer af eksem. Visse typer har bestemte symptomer, der kan forværres i kombination med f.eks. kemikalier. Især er mange rengøringsmidler kendt for at fremkalde eller forværre eksem. Andre indvirkende faktorer til eksem kan være:

  • Kulde
  • Stress
  • Søvnmangel
  • Bakterier
  • Infektioner

Uanset hvilken type eksem du har, så er principperne for behandlingen den samme. Først og fremmest handler det om at fjerne eller undgå de ting, som fremkalder eksem. Derudover bør du behandle betændelsestilstanden i huden.

Krokodilleolie har vist sig, at være yderst effektiv behandling til eksem. Eksperterne mener, at det skyldes krokodilleolies rige indhold på de vigtige omega fedtsyrer.

Vil du have sund og smuk hud?

Du kan selv gøre rigtig meget for at få sund og smuk hud. Det handler om at være god ved din hud med sunde daglige hudplejerutine. Sund og varieret kost spiller også en afgørende rolle, hvis du ønsker smuk og sund hud.

Medmindre du har fedtet hud, behøver du kun at vaske dit ansigt om aftenen med en mild naturlig cremet sæbe og lunkent vand. Giv sæben tid til at arbejde i stedet for at skrubbe ansigtet. Sæben nedbryder makeup, snavs og olier fra huden.

Hvis du har fedtet hud bør du bruge en mild skummende sæbe både morgen og aften.

Krokodilleolie til mennesker er blevet utrolig populært som hudpleje. Det skyldes, at krokodilleolien virker på en lang række hudlidelser herunder især uren hud, eksem og svamp.