Hvad er krokodilleolie

Hvad er krokodilleolie

Krokodilleolien er på rekord tid blevet et anerkendt hudplejeprodukt til f.eks. eksem, psoriasis, uren hud, svamp og andre hudlidelser. I Danmark er Cetina Skincare det førende brand inden for hudpleje med krokodilleolien.

Krokodilleolie stammer fra fedtet på en krokodilleolie. Fedtet er et animalsk biprodukt, som indtil for ganske nyligt blev kasseret.

I mange lande opdrættes krokodillerne på farme, hvor kødet sælges til fødevareindustrien og skindet sælges til modeindustrien. Fedtet fra dette opdræt er et biprodukt, som ellers ville være affald.
Man har nu fundet ud af at bruge fedtet fra krokodillerne til at producerer krokodilleolie, da krokodilleolien har vist sig at være yderst gavnlig og effektiv hudpleje til mennesker.

Læs meget mere om krokodilleolie. Cetina Skincare er Danmarks førende indenfor hudpleje med krokodilleolie.

Krokodilleolie er det nye nærende hudpleje

Vi ser flere og flere kropsolier, ansigtsolier, arganolier, kokosolier m.m. i butikkerne. Selv folk der før var mistænksomme for oliernes virkning, er nu blevet glade for disse olieprodukter.

Selvom du måske er ‘olie elsker’, så vil du med sikkerhed hæve dine øjenbryn over krokodilleolien, som er skønhedsindustriens seneste nyhed.
Glem alt om argan olie, kokosolie, hybenolie og alle dine andre æteriske olier – krokodilleolien er i den absolutte top over listen af de mest effektive og unikke olier.

Krokodilleolien er produceret ud af fedtet fra krokodillerne. Krokodilleolien har vist sig, at indeholde en masse naturligt forekommende ingredienser, som er godt for din hud herunder vitamin A og E, linolsyre, oliesyre og de essentielle omega 3, 6 og 6.

Krokodilleolien er utrolig effektiv hudpleje mod tør hud. Hvem ville have troet, at krokodilleolien kan være med til at gøre vores hud blød og fugtig?
Krokodilleolien er rig på antioxidante ingredienser, som er med til at bekæmpe irritationer, psoriasis, eksem og betændelse.

Hvorfor bruge krokodilleolie som hudpleje?

Animalsk fedt har altid været meget brugt i sæber, hudpleje og kosmetik produkter. Du kender sikkert allerede andre olier, som bruges til hudpleje. Nu kan du tilføje krokodilleolien til denne liste.

Der er ingen tvivl om, at krokodilleolien er effektiv hudpleje mod en lang række hudlidelser herunder især eksem og uren hud. Vi er allesammen forskellige, og derfor kan der være stor forskel på, hvornår du vil opleve krokodille oliens unikke effekt. Eksperter anbefaler, at du bruger krokodilleolien 2-3 gange om dagen i minimums 6-8 uger for det bedste resultat.

Du kan se før- og efterbilleder fra personer som har brugt krokodilleolie mod deres hudlidelser – klik her.

Krokodilleolie mod uren hud

Rigtig mange danskere lider af uren hud. Især unge i teenageårene får uren hud, men hudlidelsen ses også langt op i voksenlivet.

Ingen ved med sikkerhed, hvad der forårsager acne. Eksperter mener dog, at den primære årsag er en stigning af androgene niveau i kroppen, hvilket sker i teenagealderen.

Stigning af det androgene niveau i kroppen bevirker at olie kirtlerne under huden også vokser og producere mere sebum (hudfedt). Overdrevet sebum kan nedbryde cellevægge i porerne og få bakterier til at vokse.

Flere undersøgelser antyder, at modtagelighed over for uren hud også kan være genetisk bestemt. Derudover mener eksperter, at visse typer af medikamenter også kan forårsage uren hud. Sidste skal du være opmærksom på, at hudpleje og  også kan have tendens til at give dig uren hud.

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Krokodilleoliens unikke sammensætning er den samme, som den olie der findes på menneskers hud. Den adskiller sig kun i forhold til procentdele af indholdet.

Forskning har vist, at omega 9 fedtsyrer fremmer hurtig heling af huden. Blandingen af omega 6 og 9 har en antibakteriel virkning, som gør krokodilleolien enormt effketiv mod uren hud.

 

Etik omkring hudpleje med krokodilleolie

Som nævnt tidligere i dette indlæg, så opdrættes krokodiller i mange lande herunder Australien på farme – ligesom vi i Danmark opdrætter både kvæg og svin i vores landbrug.
I Australien er der strenge krav for hvordan krokodillerne skal opdrættes. Der er med andre ord høje standarder for, hvordan krokodillerne skal opdrættes.

Kødet fra krokodillerne betragtes i Australien og restauranter verden over som en delikatesse.

Handel og import af krokodilleolie er omfattet konventionen for international handel med udrydningstruede dyrearter for at sikrer, at krokodilleolien stammer fra opdrættede krokodiller. Virksomheder der importerer krokodilleolie skal være godkendt af Natur og Miljøstyrelsen i Danmark og have et godkendt CITES dokument.
Et godkendt CITES dokument, er din sikkerhed for at krokodillerne er opdrættet under gode og kontrollerede forhold.